Bekötési díj nélkül csatlakozhat távfelügyeleti rendszerünkhöz!
Hívjon most!
+36 20 408 8888
Rólunk mondták
Ha Ön is szeretne véleményt írni azt ide címezze, véleménye fontos számunkra: info@b-angel.hu
2014.10.15
Horváth Csaba
"Köszönöm a gyors munkát, mindössze fél nap alatt felszerelték a megrendelt riasztórendszert, és így már sokkal nagyobb biztonságban érzem magam. Bátran kijelenthetem, hogy a környék közbiztonsága hagy némi kívánnivalót maga után, viszont így amikor dolgozni megyek nem kell azon aggódnom, hogy feltörték-e a lakásomat mire hazaérek."

2014.08.04
Holofon Zrt.
"Már több éve dolgozunk együtt a B-Angel Kft.-vel, ők felelnek a telephelyünk teljes védelméért és a portaszolgálatunkat is ők látják el, valamint a tűzjelző, kamera és belépető rendszerünket is ők üzemeltetik. Az árképzésük és a szolgáltatásuk számunkra nagyon megfelelő, a kiközvetített biztonsági őrök kulturáltan és hatékonyan dolgoznak, ami ebben a szakmában sokszor ritkaságszámba megy. Összegezve a tapasztalatainkat egy 10-es skálán 10 pontot adunk a szolgáltatásukra és bátran ajánljuk más cégeknek is, ár-érék arány szerint ők a legjobbak a piacon."

2014.03.13
MCM Kft.
"A csemegeboltunkban régebben gyakoriak voltak a lopások, és az alkalmazottak felügyelete sem volt kielégítően megoldott. A B-Angel Kft. kamerarendszerével most már biztonságban tudhatom az üzletemet akkor is, ha éppen szabadságon vagyok, valamint a segélyhívó rendszerük és a felkészült járőrszolgálatuk miatt az alkalmazottaimért sem kell aggódnom. Alapjában véve a rendszer telepítése óta a bolti lopások megszűntek."

2014.02.17
Ibolya
"Leállt az autóm egy erdős útszakaszon, nem tudtam hirtelen kit hívjak, felhívtam Simon Gyulát, és azonnal küldte a B – Angeles fiúkat. Szerencsére nem volt nagy a baj, elindították az autómat. Nagyon köszönöm nekik, végig kedvesek voltak!

2013.06.14
Kovács Éva
"Mivel a szomszédos Ausztriában dolgozom, nagyon megnyugtató számomra, hogy itthon az egyedül élő idős szüleimre az „angyalok” vigyáznak. Sajnos gyakran előfordul, hogy nem érem el őket, mert rosszul teszik le a telefont, vagy egyszerűen nem hallják meg a csörgést és ilyenkor a passzív idegeskedés helyett hívhatom a B-Angel diszpécserszolgálatát, akik a nap bármely szakában leellenőrzik, hogy vannak és vissza is hívnak. Valamint az a tudat is megnyugtat, hogy a beszerelt segélyhívóval bármikor kérhetnek azonnali segítséget, ha bármilyen probléma adódik."

2013.01.30
Piroska néni
"Amióta beszerelték a telefonjukat hozzánk, azóta sokkal nagyobb biztonságban érzem magam. Egyedül élő nyugdíjasként az ember gyakran fél, mert annyi mindent hallani, viszont amióta tudom, hogy gombnyomással riaszthatom őket azóta úgy érzem már nincs félnivalóm. Külön örülök a nagy gombos és hangosan csörgő telefonnak, mert így mindig meghallhatom ha keresnek, és az ügyfélszolgálatuk is nagyon kedves."

2012.11.27
Csabai anyuka
"Köszönöm a B-Angeles fiúknak hogy amikor defektet kapott az autóm és nem tudtam kihez fordulni egy szóra kijöttek, és lecserélték a defektes kereket! Egyedül nem tudtam volna megoldani ! ( Pedig nem is vagyok az ügyfelük)"

C 2011 B-ANGEL biztonsági szolgálat Kft. Minden jog fenntartva


Oldalt készítette: